Evo ja danas odvezao onu dionicu od 70 km. Od trešnjevke pa do jednog sela u čazmi. U početku sam bio relativno brz. Gotovo 95% semafora mi se poklopilo da bude zeleno i zagrebom sam praktički projurio. U sesvetama sam održavao taj tempo jer je cesta bila još uvijek dobra. Do dugog sela mi je trebalo 1h i 6 min. Tamo sam napravio prvu pauzu. Nakon 2-3 min pauze nastavio dalje jednakim tempom do kraja dugog sela. Cesta je tak očajna bila da sam napravio još jednu pauzu na autobusnoj stanici. Nakon dugog sela sam malo usporio tempo jer je ispred mene bila blaga uzbrdica. Tu sam došao do naselja prikraj i cesta je bila ravna kao da je netko ravnalom povukao crtu. Takva cesta je jednostavno bila demotivirajuča i izgledalo je kao da se ne mičem s mjesta. Nakon toga dolazi naselje prečec gdje cesta počinje vijugati i počinjem opet uživati u vožnji. Prometa tu skoro pa i nije bilo tako da sam bio samo ja i priroda. Prema kloštar ivaniću su počeli blagi usponi i tu sam dosta usporio jer sam nadobudno brzo vozio prije toga.

Nakon kloštra je opet bila jedna ravna relacija gdje sam uspio malo prikupiti snage za dalje. Tu sam već počeo raditi kratke pauze svako malo. Do čazme mi je ostalo još nešta manje od 16 km i tu su počela 2 jača uspona i 2 spusta tako da sam bez problema mogao nastaviti dalje. Sada sam od čazme bio udaljen nekih 5 km i već me lagano počela prati nestrpljivost.
Došavši u čazmu taman sam ostao bez vode i još mi je preostalo 5 km.
Tu sam imao zadnja 2 uspona koja sam prehodao jer mi je guzica već lagano trnula.

Najbolji je bio zadnji spust i tu sam još imao 1,5 km do kuće te sam tempo digao nenormalno jer nisam mogao dočekad da dođem više kući. Dionica je bila točno 70 km i to sam odvezao za 3h i 30 min. Prosječna brzina mi je bila 20 km/h iako sam očekivao malo više. Najviše mi je smetao vjetar koji mi je puhao u prsa dobrih 60 km. Da nije bilo vjetra koji me izludio mislim da bi uspio cijelu dionicu odvest za kojih 20 min manje. Sve u svemu ja zadovoljan. Ne očekujem upalu mišića. Mogu reć da sam iznenađen da krme od 110 kg uspije odvesti takvu relaciju.