View Single Post
Staro 17.04.2011., 23:26   #34
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
PURE OC reviews

Evo 2 recenzije da skratite vrime čekajući recenziju na PC Exp.
Rezultati naravno isti za obje kartice (performanse, temperature, potrošnja).
Buku nažalost nisu mirili niti rastavili hladnjake, a OC-ali su samo Safirku..

Recenzija: Powercolor HD 6790 (ima kraći PCB, 1 DVI priključak manje i 1 priključak za napajanje umisto standardna dva) - još uvik nedostupna u nas
Iako OC zavisi o primjerku baš me zanima rezultat (zbog štednje/kraćeg PCB-a i samo 1-og PCI-E priključka)

Recenzija: Sapphire HD 6790 - dostupna kod nas

Info: XFX HD 6790 - nema nažalost recenzije na netu, ali budući da je došla u nas evo linka na stranice proizvođača (neloš HDT hladnjak za vjerojatno niže temperature i veći OC, ali potencijalno bučniji zbog 2 venta)

EDIT2 Recenzija XFX HD 6790 (hladan i tih cooler, trenutno najbolji od svih iz serije HD6790)

Info: MSI HD6790 - nema nažalost recenzije na netu, ali budući da je došla u nas evo linka na stranice proizvođača (3 god. jamstvo pa tko voli)

EDIT3

Info: VTX3D HD6790 - ovo je u biti ona 1. Powercolorka s vrha ove stranice (dakle isti videoizlazi, 1 priključak za napajanje, i vjerojatno kraći PCB..) - ništa čudno budući da su oba branda dio TUL korporacije.
Cijena po običaju za VTX3D među najnižima na našem tržištu, dok je pak dobavljivost u ovih mSan "no name web shop partnera" nepoznata.

Recenzija: OCAU VTX3D HD6790 (teško je ovo nazvati recenzijom, ali ipak ni ja ne bi bolje )

Pomelo mi sig -.-

Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 07.06.2011. u 21:43. Razlog: dodana VTX3D HD6790
Drvoje je offline   Reply With Quote