Citiraj:
Autor Vuco
Sve ti rame izgledaju jednako, dok ih ne odvezeš na malo duže rute. Ako ti se čini ista, kupi manju - to je moje pravilo.
Ako si 180cm, gledaj 18,5"-19". Činit će ti se malo, no prvi bilo kakav spust i bit će bolje.
Što ti je čudno na Nakamuri ? Previsoki položaj napred, preniski ? Jesi si sic podesio kak spada (nagib je dosta važan na sicu). Si probao Genesise u Intersportu ? Slično kao nakamura. Jeftnije rame i bicikli, a izdržljivi kao i svi drugi.
|
A nemogu biti 100% siguran ali prodavač je asistirao i nekoliko sam puta probao 20 i 22, 20 mi je nekako bila optimalna.
Položaj mi je prenizak sprijeda i veliko opterećenje na rukama a zakrivljena dosta kičma u donjem dijelu (koju sam operirao) pa ni ne želim riskirati sa tim položajem...
Citiraj:
Autor Pupo
A trek se nepravi u kini? A i tako su ti svi potrošni dijelovi(mjenjači, kočnice, vilica...) nečiji drugi, a ne kineski kako kažeš.
|
Ovo malo što sam uspio vidjeti stekao sam dojam da je rama od Trek/Gary Fisher amerikanac... Novi sam u ovim vodama pa je lako da sam se zajebo