View Single Post
Staro 15.04.2011., 12:47   #9579
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ostavio jutros bajk u servisu i odmah u startu veselica...a zano sam, bas sam imao predosjecaj.

Ulazim u servis, neki stariji tip, brko sarafi po bajku, preuzme Fuela, ja ponovim kao i telefonski sto ne valja i dam mu garanciju.
Unese on podatke u komp te mi pruza natrag garu govoreci: To Vam ne vrijedi.

Ja: Sto ne vrijedi?
On: Pa napravili ste prvi servis.
Ja: Koji prvi? Onaj mjesec dana nakon kupovine bajka? I?
Provjeri on garu ponovno i kaze:Ne pokriva Vam to garancija.
Ja: Ovo je vec drugi puta da sam ovdje zbog kocnica, prednje su vec slozene u garantnom roku, sto se nesto promijenilo?
On: Drvi i dalje da od gare nista...

Poako kipim, streljam pogledom, i uopce mi nije do sale jer sam danas trebao biciklirati a ne biti u servisu.

Ja: Nema sansi da platim servis! Pa jos nije prosla ni godina dana od kupovine. Ako je tako, idem se odmah svaditi, dajte bi broj od gazde.

Tu tip napokon odustaje, uzima bajk daje mi potvrdu i kaze da nazovem sutra mozda bude gotov, i da dolazi jedan decko koji ce to pogledati.

Pfrrr, pa kakve su to gluposti u Rog jominom servisu...riknule kocnice i to po drugi puta u garantnom roku i da platim popravak...ako cu placati servis onda to sigurno nece biti Rog joma.

Nisam procitao garantne uvjete, a papir je sad u servisu, ali po meni ovo bi trebalo ici na njihov teret.
Nik je offline   Reply With Quote