Pozdrav društvu, evo da malo pojasnim svoja razmišljanja vezana za vaše komentare. Tema je kako ime kaže wireless praktično što mene asocira na korišternje i popravak hardvera, a uz takve vježbe bih unaprijedio teoretska znanja, znamo da jedno bez drugoga ne ide. Da bi bio stručnjak u ovoj oblasti treba postati samostalan, te biti sposoban riješiti zadatke od faza projektovanja, instalacije, setinga, praćenja rada, održavanja, popravka itd. Što se tiče lemilice i mjernih instrumenata, logično je da se bez njih ne može (nedavno sam u kanalici nastavio utp lemilom radi prebacivanja kamere na drugo mjesto i sve radi ok, ili npr zašto bih bacio wireless lynksis kojeg sam nabavio za cca 40 kn a trebalo je promijeniti dva kondenzatora od 2 kn.Kolega m4dm4n je upozorio da je potrebo za ovu oblast imati širok stepen znanja što se naravno slažem i da nisam pripremljen vjerovatno se ne bih upuštao u ovu problematiku. Po meni je važna još jedna stvar kod usvajanja težeg gradiva a to ljudska sposobnost brzog učenja. Nastavak slijedi.....poz.
Da pozdravim i kolegu PointDextera hvala na sugestiji ali nešto nisam pronašao wireless zajednica ovdje. Vidim da si iz Rijeke pa da te informiram da imamo ovdje besplatnu internet zonu koju je odradila firma iz Rijeke sa najnovijom Motorolinom opremom. Ta mreža funkcionira u centru grada pa kad odem u stan kod majke
koristim tu mrežu (predajnik cca 7 m od prozora). Što je još interesantno momaku koji radi u pretstavništvu tvrtke Krk sistemi sam davno sastavio računar iz HG Spota, a on sad završio fakultet informatike.
Citiraj:
Autor domis
da, a moj stric je sa 50 god upisal fakultet i smjer telekomunikacije. ako on nije star za faks, neznam ko je
uglavnom, ako te zanima ne vidim gdje bi bio problem kod upisivanja te akademije 
|
Da se javim domisu i Milentiju vezano za školovanje nije loša ideja, ali sam prije 3 g polagao nešto po Bolonji vanredno pa sam odustao, evo upravo gledam Mehatronika 8, Robotika 7 kod Dr. Vlatko Določek. Ima još jedan problem osim utrošenih 1500 eura, a to je da sam malkice stariji od domisovog strica hiiii. Da ne bih skretao s teme ako nije potrebna škola za dotični posao sve što čovjeku treba može pokupiti s interneta uz pomoć dobrih ljudi kao što smo mi forumaši. Pozz.