View Single Post
Staro 13.04.2011., 00:01   #1
Topo1985
Premium
Moj komp

Topo1985's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Problem sa sheranjem foldera Windows 7

Pozdrav.

Nadam se kako ćete mi moći pomoći jer polako gubim razum. Problem je sa sheranim folderima na Wnidows 7 x64.

Sve sam napravio po uputama sa neta, dijeljenje mapa i datoteka u mapama te namjestio da sve podmape nasljeđuju sva svojstva od mape kojoj su podređene.
Isprobao sam to tako što sam sa prijenosnog diska kopirao datoteku ili direktorij koji nije imao svojstvo da bude dijeljen u mapu koja je dijeljena te je ta datoteka poprimila svojstva mape u koju je kopirana. To je sve onako kako želim, ali sada počinju problemi.

Koristim utorent te kada mi on skine neki film u dijeljeni diretorij tada ta datoteka nije dijeljena na mreži te ništa ne pomaže nego ručno dijeljnje mape ili datoteke. Želim da mi bude sve automatski kako mi se skine sa neta da odmah bude svima dostupno, ali ne uspijevam.

Možete li mi reći postoji li koji trik da se tom problemu stane na kraj. Znači kada ja ručno kopiram u diretoreij nešto tada je odmah podijeljeno ali kada torrent skine sa neta tada nije dijeljeno na mreži.

Hvala svima unaprijed.
Topo1985 je offline   Reply With Quote