Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 12.04.2011., 23:25   #22094
Mad_Duke
Guest

Ekipa! Jeste možda za kojih par tjedana (ne baš na sam Uskrs ipak) za neke "roštilj žderonje" ?

Kad se već prića toliko o ovom/onom pacu, marinadi... :P

(bez ribe) :P

- - - -

Anyway nevezano. Došao ja prošlu subotu kod frendova na rođendan na jarun i vele. Našli smo kućicu kod skate park-a. Ja rekao ajde, klasika a kad ono zauzeli to jutro veliku kućicu iza bivšeg som jure (samo temelji ostali), a u kućici dva mrcinska zidana roštača, a sa druge strane po dužini veliki stol sa radnom pločom za pripremu.

To je valjda od nekog restača ostalo jer se vidi di su bile instlacije za struju! Jebenica da samo velim!

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Sva ta spika sa pacom kad je u pitanju goveđi ili eventualno juneći steak se svodi na to da se u stvari radi o sazrijevanju mesa bez prisustva zraka
Zato je bitno da je ulje preko cijelog mesa...

U mesnoj industriji imaju vakumske komore u kojima meso sazrijeva na 4c, mi se doma moramo drugačije snalazit

http://www.gastro.hr/Content/Article.aspx?id=2379
Op, op. Neloše. Samo istinabog nisam ga nigdje vidio

Tako dakle. A meni se moji čudili kada bih dofurao meso kompletno zaronjeno u ulju u kontekstu (kaj će ti toliko ulja, nisi normalan itd). Jest da nisam znao zašto, ali rekao. Tako mi rekao stari kad sam bio mali i tak mi je bolje :P hihi

Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 12.04.2011. u 23:31.
  Reply With Quote