Citiraj:
Autor the55mic
prvo, pozdrav ekipi...eto preko murine, vucija i njegovog buraza, upoznao jos nes ekipice vase (nisam siguran kaku su vam tu nadimci, javite se!!!  , Vedran  ) i skroz su mi fora ove vase voznjice i to kaj stalno nekog vraga vozite  ... ugl nadam se da cemo se svi ispozpoznavati i odpedalirat puno puno km (po mogucnosti sa sto manje pedaliranja  ) i tak to....
a sad malo on topic, taman sam mislio doma sad koji vikend bicikla pofurat (blizu varazdina sam inace doma, tj blize novom marofu, al aj....) no eto citam ovo i sve me strah 
malaz prokleti isfrustrirani...pardon 
|
Joj aj nebudi picica, jbt pa ja stanujem u tom kvartu pa ništa, a i navodno lik samo ženske praši pa ako nisi žensko nemaš brige
Citiraj:
Autor murina
Imbus u svakom slučaju moraš imat 
|
Nemoj mi spominjati ključeve nikakve, vamo u stanu nemam skoro ništa i uvijek pizdim kad trebam nešto napravit nabrzinu jer sam navikao da kod kuće imam gotovo sve ključeve koji mi ikad mogu zatrebat

Navikneš se na neke stvari kad ti je ćaća mehaničar xD
Citiraj:
Autor Vuco
Jesu, tj. možeš micati čeljust po adapteru ako su šarafi otpušteni. Ne puno (~5-10mm), no i više nego dovoljno za podesiti da ne struže po disku.
|
Super, u biti treba mi milimetar, možda ni toliko da bude sve u centru kako treba.