View Single Post
Staro 09.04.2011., 00:09   #9410
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Napokon smo pronašli dostojnu stazu kad se spuštamo sa planiraskog doma Glavica, samo se jedno 50m prije onih divljih stepenica skrene lijevo prema drvetu s natpisom "dubravica" i bas je lijepa staza dolje
cek cek, jel to kroz onaj potok/kanal?
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Inace cijela Dotrscina je prolistala, pa to sad daje skroz drugi dojam u odnosu na par dana ranije.
jos da nema onih potoka koji spricaju do zuba bilo bi puno veselije
a kako je murina dosao suh do dole mi jos uvijek nije jasno

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Joj, danas nije bio dan za spust. Došli do žičare, obukli se gore i spust po cesti do Tomislavca i buraz je htio u brzini (sigurno preko 40kmh je išao) bani hopat rinzol i onda na stazu duž Tomislavca dalje, no prednji je podigao, a stražnji nije uspio jer je brzo išao i pao. Brutalan pad, ali Bog čuva pijance, budale i bajkere

Guma u 8-icu, pokazivač brzina na desnom šifteru više ne postoji, a on se samo malo zgrebao. Al izgledalo je jako ružno.

I tu nastaje sranje. Ja sam bio jako blizu njega i kad sam vidio kak se razbio, nisam mogao isto preskočit jer bi ga pregazio sigurno, te sam lupio po kočnicama, lupio prednjom u rubnik, probušio je na snake bite veličine 1cm, i onda zadnju isto lupio i zbušio. Čak sam i gume napumpao na više nego potrebno i svejedno sam snake bite-ao obje.
Jednu sam zamijenio jer sam imao rezervnu, a drugu nisam mogao pokrpati jer je stalno puštala na zakrpi jednoj (od dve). Buraz ošo dolje po auto doma, a ja pokušao sa lišćem u gumu, nije išlo, onda sam malo brao trave i cvijeća - nit to nije išlo u gumu (ne znam kako je Mik to uspio prije ?), na kraju još nešto tandrkao zračnici, napumpao i držala je po cesti uz par pumpanja. Spustio se na Mihaljevac gdje me buraz na kraju pokupio autom.

Bolje da sam ostao doma, da bik bika...Al' bit će bolje, osjećam
amateri

ma bitno da ste ok
ako nista ostala je dobra prica iza sveg

ja stigoh doma prije pol sata/sat nakon 4 neplanirane pive, otusirao se i odo u krevet, sutra imam neke obaveze planiram dizanje u 9, vidjet cemo

Zadnje izmijenjeno od: hash. 09.04.2011. u 00:22.
hash je offline   Reply With Quote