View Single Post
Staro 08.04.2011., 23:09   #9407
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Nisam ništa omašio. Napisao sam išto što i ti u skraćenoj verziji. Centriranje čeljusti u odnosu na disk je jednostavan posao, bilo da pakne nejednako izlaze ili jednako: stisneš kočnicu i pritežeš. Na kraju, prije samog dotezanja provjeriš i zategneš ili popraviš pa zategneš.

Mislim, nije da sam od jučer i da ne znam zategnuti i namjestiti kočnicu, strojaru.
A napisao si:
Citiraj:
Stanje možeš eventualno poboljšati centriranjem čeljusti u odnosu na disk, ali to ti sad stvarno ne treba ako se kotač vrti bez poteškoća.
Rotor ne mora bit u centru da bi se kotač okretao bez poteškoća. Napisao si polovično iz čega može proizaći krivi setup, što će dovesti do piganja rotora i neravnomjernog trošenja pakni.

I što prozivaš moju struku ? Ak' ti smeta što sam te ispravio jer si ti skratio priču jer se tebi nije dalo pisati duže i bolje objasniti - tvoj problem. Ne moj niti moje struke. Ja se svojom strukom i znanjem ponosim, a strojarstvo i tehniku volim, no ne nabijam to ljudima na nos. Nit me briga tko je koje struke, dokle god radi svoj posao kako spada. Ili ti misliš da sam jedan od onih strojara kaj ne vole FER-ovce pa im svugdje prigovaraju di stignu ? No opet, to je tvoj problem.

EDIT:
@mbed
Sutra ne mogu, a Salvarez je ostao bez pakni na prednjoj kočnici na današnjoj vožnji. Sad čeka nove sa diskobrejka.
A nit nisam u mogućnosti sutra otpeljati niti dio staze, kamoli cijelu. Ubijaju me noge.

@Nik
Pogledao video sa Viševnika. Odlično, mada su na jednom djelu nagibi poprilično veliki. No bilo bi bolje da je snijeg onako friški i mekan, da si do pol panci u njemu

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 08.04.2011. u 23:27.
Vuco je offline   Reply With Quote