View Single Post
Staro 16.10.2002., 19:57   #8
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by RAK

Baš ti hvala.

Svi su Windowsi isti drek. Ne postoje jedni za sve. Kada sastavljaš komp, trebaš se zapitati:
1. Što ćeš na njemu raditi
2. Kakav komp posjeduješ.
Kada na osnovu toga odrediš OS, slijedi pitanje:
3. Rade li svi programi na tom OS-u
4. Kakva je podrška za navedeni OS od proizvođača hardwarea.

Nije mi sve funkcioniralo na W2000, ali ne govorim da nije dobar, nego da nije za mene. Iako je bolji kao mrežni sustav, meni takav ne treba.

Na XP sve radi kako treba, a svojom stabilnošću i brzinom mi sasvim odgovara. Nije tako bilo na početku, ali su se stvari u zadnjih nekoliko mjeseci iz korjena promijenile.

E, sada. Vidim da se po tom pitanju nećeš složiti sa mnom. Možda je i dobro da je tako. Lijepo je da imamo različita mišljenja, ali diskusija o tome mi ipak izgleda kao ona AMD vs. Intel, a većina na ovom forumu zna da je takva diskusija glupa.
Meni npr. mi je sve radilo na win 2000, ali nisam mogao igrati igrice "komotno". I prešao sam na Xp. Nakon početnih, očekivanihproblema sve se stabiliziralo i sad radi super i mogu tu i tamo bacit koju partiju UT s frendom i tome slično. Za filmove, muziku da i ne pričam. Realno Win 2000 možda i jesu kompletniji i bolji ali pitanje za što i čemu služe i kako rade s određenim komponentama dotičnog compa. Tako da se potpuno slažem što se toga tiče s račićem
tor je offline   Reply With Quote