View Single Post
Staro 07.04.2011., 22:03   #9379
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Sjecate se da sam ovdje komentirao kako mi nikako ne stize paket s DealExtremea...e pa napokon je stigao - nakon puna 2 mjeseca i 10 dana
Ali narucio sam ja i drugi paket koji je dosao za 3 tjedna od dana narudzbe (sad prije par dana) - znaci prije ovog dugoputujuceg...prvi paket sam vec bio otpisao.

Danas sam narucio i treci paket - lampu...ocekujem ju za 3 tjedna doma i odmah na pokusnu nocnu voznju.
Tko čeka taj i dočeka, i mogu ti reći da mi se uopće ne sviđa to što si uzeo jaču lampu od moje, :P
Šala mala, jedva čekam da ti dođe da vidim jel valja kao i moja i definitivno ju uzimam!
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Da najavim da sutra mi sverceri ili vozaci sporog tempa-guranja planiramo pohodit zagrebacku goru.

Zborno mjesto okupljanja bi bio tunel oko 13h jos se dogovorimo. Gore standard lojstek, a dole 20ka pa na dotrscinu.

Jos jednom napominjem da ne prihvacamo ekipu koja nije spremna na guranje jel nam onda takvi kvare dozivljaj posto su brzi od nas
Take je u 13h tunel i tempo će biti otprilike nalik na onu oznaku na Rock Shox-ovim viljama kada podešavate rebound dakle ova
http://www.allez-bid.com/store/image..._D-500x500.jpg i naravno da mislim na ovu desnu oznaku
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova

Ako Bog da kupaca, sjest će Saint na moj bicikl napokon. Ak mi niti ta kočnica neće biti po mom ukusu, onda nek ide sve kvragu .
Kaj, gdje, kada, kako, moja dream kočnica !
Čestitke ako ju kupiš, to moram probati
Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
Bike je kupljen

Medjutim nesto cudno se dogadja, naime, dok se vozim relativno brze ponekad se dogodi da mi prednja kocnica zazvoni (sitno kao zvonce) i to samo ponekad (recimo svakih 5min). Trebam li se brinuti ili je to samo zato sto su kocnice nove i nerazradjene? Ako netko zna bio bih zahvalan na komentaru.
Inace je ostatak bike-a skroz necujan....
Kako ti je Destro to već objasnio, to je normalna stvar kod većiš diskova, a najizraženije je kod kombinacije 203 rotora i ripnastih guma i asfalta!
Dakle gume tada lagano vibriraju i to prenose na disk a on to prenosi na čeljust i eto ti zvonjave
Nemaš brige, samo vozaj!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote