Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 07.04.2011., 21:39   #426
borisko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor zika Pregled postova
Imam pitanje u vezi rada Iskon.TV-a.
Spojili su mi ga u petak ali skoro svakih par minuta mi se slika smrzne na sekundu pa dalje radi.
Da li i vama tak radi? Da li se to moze nekako srediti?
Nazovi na 060 10 10 10 i reci o čemu se radi, pitaj što bi trebalo učiniti da smetnje nestanu. Vjerojatno će ti objasniti da provjeriš nešto sa svoje strane, provjeriti s tobom i ako postoji mogućnost optimizirati liniju (jer trzanje slike je obično povezano sa greškama u prijenosu podataka).

Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
Uskoro mi ističe 18 ugovornih mjeseci

jel dobijem kaj ak produzim ugovor, ili nemaju poklona ko tcom?dalje ce mi ic ugovor na neodredeno?
nes sam vidio reklamu za amis u novinama , 200kn/mj isto tv/net/tel, besplatni pozivi u fiksnoj svi (vjerovatno naknada za uspostavu), snimalica zadnja 48 sata ..
iskon placam 230-240 ..

Sve mi radi kak treba, zadovoljan sam i tv-om i netom pa reko dont fix if it aint broken..
Nazovi 0800 1000 i reci im kako si zainteresiran za produljenje ugovorne obveze i da bi volio ako te netko može kontaktirati u vezi toga. Mislim da bi ti trebali ponuditi 6 mjeseci po 50kn popusta na mjesečnu naknadu (=300kn), nisam siguran ali mislim da je to tako išlo - provjeri pa nam svima javi
borisko je offline