Citiraj:
Autor Vuco
@ Pupo
Kako radi bicikl ? Kočnice ? Gume su ok ?
BTW, nadam se da ne pedaliraš u najvećem zupčaniku napred i skoro najvećem iza. Križaš previše lanac pa će se brže trošiti on i zupci  . Ostalo pic-pic.
|
Znao sam da će netko to komentirati al kad sam vidio slike bilo je prekasno. Nepedaliram tako već smo taman stajali i zajebavali se po dravi pa je tako završilo, a i upozorio me već Danijel na to no svejedno hvala na savjetu.
Bicikl radi super, malo prebacivanje treba poštelati(prebacuje odlično samo mi nekad neće na najmanji iza prebaciti) odnosno treba obavit nulti servis. Kočnice su mi strava al nisam objektivan, ovo mi je prvo bolji bicikl, pa tako i prve takve kočnice.
Za gume sam već napisao, po asfaltu strava koliko bruje, al po onom šljunku okruglom dravskom pravo dobro hvataju. Što se tiče same rame, ruke me ubijaju

ostalo sve 5.
No kako rekoh, trebao bi netko isprobat tko se razumije malo više nego ja, pa da bude objektivniji.
Pitanje: hoće me ljudi čudno gledati ako stavim magnet od ciklokompa na zadnji kotač? Nisam nikako zadovoljan s žicom na vilici i fiksiranjem iste pa ću vrlo vjerojatno prebacit iza magnet, samo ako je žica dovoljno dugačka.