View Single Post
Staro 05.04.2011., 02:50   #1027
Gogo1207
Registered User

Gogo1207's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
ja imam 2 recivera.. u pocetku sami problemi,2 puta je krepo,zblokirao xy puta .. sad radi sve ok,ali dok se jedan od recivera zblokira moras ugasiti drugi da bi taj prvi mogao podignuti..drugi reciver sam cekao 28 dana, a na moje divljanje svaki put kad bi nazvao szk je bio da moraju testirati liniju prije nego sto mi isporuce reciver.. to ti govorim samo zato da se ne zamaras sa trenutnom brzinom jer su meni rekli da ja trenutno dobivam izmedju 10 i 15 mb/s samo zato sto imam 2 uredjaja.. normalno da mi kod speed testa pokazuje 4 mb/s

Moro sam napisat nesto jer ekipa tu prica gluposti, 90% vas nema pojma a pisete svasta i zbunjujete ostat ekipe.

Oni puste brzinu od oko 10 Mbit/s to je tocno za 2 receivera (po receiveru je 5mbit), ali kroz DRUGU LINIJU koju moze samo iptv receiver prihvatit jer je tako ''kodirana''.
I nepise ti 4mbps jer imas 2 iptv receivera nego zato sto je to tvoja brzina linije interneta, a ostalih 10mbps ide na iptv liniju koju ti nemozes koristiti jer je ''kodirana'' SAMO za iptv.

Primjer ja imam 10 Mbit/s adsl brzinu za internet, i uvijek mi je u statusu veze dok sam se prijavio u postavke routhera prikazivalo download 10 Mbit/s (11837 kbit/s) upload je nekih 512kb/s , kada sam zatrazio max tv, nakon par dana mi je veze u statusu routhera podigla se na 15 Mbit/s (15840 Kbit/s) download, a upload na 1 Mbit/s (1127 Kbit/s) . Sto znaci da do routhera dolazi dodatnih 5 mbita, koji su pusteni samo za MaxTV uslugu. Na njihovim routherima je taj signal pusten samo na 3 i 4 port (tako je podesen routher da nebi bilo ''sudaranja'' linija).

Ja se trenutno igram sa svojim routherom kojeg sam sam nabavio jer je sa njihovim routherom pucala veza do 5 puta dnevno (to je zbog loseg firmwera kojeg su oni modali i lose ga narpavili pa nije stabilan i sam hardwer ga nemoze citat/pisat i zato dolazi do pucanja veze, dok je bio simensov original firmware nije nijednom pukla veza, a sa njihovim od t-coma znaci je pucala ucestalo).
Znaci igram se da dobijem tu DRUGU LINIJU za maxTV na 4. portu na routheru jer sa original psotavkama nema iptv liniju. Brzina je 15mbps, ali ja na kompu m ogu koristiti samo 10, jer je to brzina internetske linije, iptv je totalno druga linija.

Zadnje izmijenjeno od: Gogo1207. 05.04.2011. u 16:53.
Gogo1207 je offline   Reply With Quote