Citiraj:
Autor hash
Vuco pridruzio bi se i ja toj avanturi ali ajde probaj javit dva tri dana prije da se znam izorganizirat, takodjer bi bilo zgodno da se javi jos netko tko nije kategorija forme tebe i Nika 
|
Citiraj:
Autor salvarez
Dolazim i već brusim lanc polako... 
|
Citiraj:
Autor 2 die 4
Vuco ako nemaš nikaj protiv i ja bi ovo vozio, ALI da nebi bilo previše štekanja, ja bi s vama ili tobom samo od vrha, dakle ja bi recimo dopedalirao do vrha (ili varao sa busom) i onda te tamo pričekam i krenem prema Susedgradu s vama/tobom.
Kaj veliš na to?
Mene jako zanima ta ruta prema zapadu, ali me prvenstveno zanima staza do ponikva, ali bi otišao skroz do Susedgrada pa da svi idemo zajedno natrag!
|
Citiraj:
Autor Nik
Biljezim se sa stovanjem.
Bas mi se vozi tak nest dugacko, cjelodnevno.
|
To to, vidim da ste nabrijani

.
Uglavnom momci, ta ruta nije baš lagana. Uzmite Lojstek kao mjerilo - ovo je 3x duže

. Neke dionice su i gore od Lojsteka neke lakše. To bi otprilike bilo oko 60-70km ruta, od toga mislim oko ~45km po šumi. Išli bi slično ovome:
The ridge of Medvednica
Samo što se ne ide skroz od istoka, već od Bidrovca pa do Gorščice (druga kućica s desna).
Plan je proći to za 6-7h. Meni je samom trebalo oko 5-6h kad sam zadnji puta išao, s time da sam izašao na Ponikve i onda na Glavicu jer me kiša uhvatila. A ovo bi onda još išli zapadnije, prema Kamenim svatima i onda spust na Susedgrad. Čak možemo zaobići vrh jer je to nepotrebno penjanje. No to je sve stvar dogovora

Nema previše stajanja, punimo vodu gdje ima. Sendviče nosimo sami. Očekujem prosjek na usponu od 8kmh, spust će ga malo poboljšati, tako da je neki očekivani prosjek 10-11kmh za celu rutu. Mora se dobro isplanirati da se ne bi ujebali