Citiraj:
Autor Nik
Nadam se da si kupio pravu velicinu, jer ako nisi jos ces ti plakati za Feltom...u svakom slucaju podesi si polozaj na okviru kak spada jer ce ti se osim koljena ubrzo javiti jos problema.
|
Citiraj:
Autor Renesis
@zgmmax - sic ti stoji jako čudno, i ne, koljena te nikako ne bi smjela boliti, sredi to čim prije da ne završiš ko ja...
|
Velicina je M, na FELTU je seat tube bio 495mm, a ovdje je 420mm
mislim da se moze jos izvuc sic stanga van da kompeziram tu razliku jer su me koljena pocela boljet tek kada sam dosao doma.
Sic na slici izgleda cudno, a i zamijenio sam ga za starog jer je ovaj bio previse neudoban.
Bajk je predobar, okretan je i stvarno mi ga je zabavnije voziti nego FELTa, a tezi je samo oko 300g
Citiraj:
Autor domy1
Ja se nebi skroz složio. Neću sad ništa uspoređivat, nego samo reći da kod mene juicy 5 radi dobro već 1.5 godina. Naprijed organic i mene s 90kg diže bez problema s 2 prsta(160mm).
|
Kak se tebi ponasaju kocnice dok su hladne? Imam iste, ali neznam koje su tocno pakne. i meni se tek nakon sta se kocnice zagriju grizu ko lude, al za to treba dosta kocenja da dodju na radnu temperaturu.