View Single Post
Staro 07.02.2005., 22:04   #8
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by RAK
Postoji u svim vindowsima konekcija preko COM i Paralell porta. Za to treba koristiti odgovarajuće kablove. Nullmodem ili crossbridge ili kako ih sve nazivaju.

Fora je u tome da ne smije biti nikakvih konvertera kabla, nego čisti kabel. Moraju biti isti portovi i isti OS. Ako je na stroju 98, mora biti i na laptopu.

Jedan se komp postavi kao Host a drgi kao Guest.

Problem je u tome što guest može vući podatke sa hosta ali ne i obratno. Stoga mislim da je morao koristiti neki program za to. A i čisto sumnjam da je u stroju 98-ica. Prije bi rekao da se radi o DOS-u. Problem je i u passwordu. Sigurno ga ima. A ti to ne znaš.

Svakako probaj sa LapLink-om. Izgleda slično Exporeru pa bi se neuki lako dao zavarati.

Zašto ne izvadiš taj medij sa stroja jer je u njemu garant neki hard ili sl. To spoji na komp i povuci što želiš.
Stroj ima neki svoj hardware koji nije niti sličan PCju i ne mogu riskirat vađenjem nekih dijelova, pa da stane proizvodnja dok se to ne popravi
Ne mogu ništa birat na stroju tipa guest i host.

Password znam ako treba

Nisam rekao da je na stroju 98ica, nego da je frajer na laptopu imao 98icu
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote