Evo igra je aktivirana i sad mogu online, ALI nije ono što sam očekivao, isključivo sam kupio zbog MP-a al da budem blag, MP je ispalo sranje žešče.
Dakle, nema više pregleda statsa od igrača kao i mojih, chat je ukinut al je tu zato iritantni voip, koji se fala k može ugasit/mute u opcijama, jer slušat 10ak dječurlije kako se krevelje dok vozim nije neki užitak. Premda u ovom nastavku nisam vidio da se dobivaju bodovi kad udariš protivnika ekipa online i dalje to prakticira kad si brži od njih (nema veze s obranom putanje) i možeš samo sanjat 1 mjesto. glede dužina utrka postoji short, medium, long ala GRID i to mi ne paše. nema servera već isti princim kao iz prvog dijela. Nisam baš siguran al čini mi se da nema više manufacturer race, koji sam najčešče vozio, te selekcija auta po rangu nešto ala 1 dio s tim da ima old cars i modern. Al jedino JAKO pohvalno je namještanje opcija pogleda u vožnji koji su, helmel, cockpit, helmet and cockpit i all. dakle nema švercanja iz 3 lica. al zanimljivo nisam naišao na ni jednog koji je postavio helmet ili cockpit. Pa nebudi lijen, ja sam naštimam i čekam. U pol sata 5 su se joinla i nakon par sec odu

. očito imam prevelika očekivanja

.
Ne isprave li tj ne dopune li MP segment, igra će biti žešći FAIL.
Dakle sljedeće bi trebalo biti u MP, po mom mišljenju.
Chat, online stats, dužina po broju krugova, ukinut voip (možda).
Nisam bio puno online al nadam se da ne budem našao više mana jer ću požalit što sam je kupio.