evo ovako mozda nekom pomogne, tema na jednom forumu o postavkama za volane i gamepade u
shiftu 2.
cini mi se da je neko pitao jel se moze sloziti preko tipkovnice i misa,
evo upute.
evo pocelo je i s
modanjem, nadam se da ce neko maknuti one drekece koji padaju na staklo stalno.
da ne nakucavam novi post evo tu cu ubaciti svoje vidjenje igre.
zvuk mi je ok, od
grafike sam ocekivao malko vise (moze se poboljsati), u svakom slucaju draza mi je shift 2 grafika nego ono pastelno zutilo u nekim racing igrama prije. onaj njihov voditelj kroz igru je itekako iritantan,
kao i sto sam prije spomenuo smece po staklu (rijeseno). probao sam prvo igrati na tipkovnicu, pa sam stvarno mislio da cu uninstall igru, kao i tdu2 prije nekog vremena, onda sam probao na gamepad, i nakon malog podesavanja, dosao sam do zakljucka da je igra zapravo skroz dobro pogodjena, mozes uzivati u arkadnom divljanju, preticanju, izletavanju van staze i samo vizualnim ostecenjima, a mozes i sve pogasiti, pa onda i najmanji izlet van trake se naplacuje, u sekundama dakako i tome sto na kracim stazama od 2-3 kruga jednom kada se sudaris ili izletis i prodju te 3-4 auta, tesko da ces vratiti izgubljenu poziciju, podesavanja u garazi ima i vise nego dovoljno, no i tu se opet nudi da sam fino postelas sve ili samo malo bacis neke promjene preko quick tuninga, sve u svemu mislim da tko hoce moze podesiti igru tako da je stvarno odmak od arkade ocigledan. trenutno igram s gtr35 i stvarno uzivama u promjenama koje napravim u garazi prije odredjene utrke, dakle stvarno se osjete razlike. nocne trke su mi odlicne, svidja mi se osjecaj adrenalina dok se ganjas i ponekad ti izgledao kao da naslijepo pokusavas pogoditi stazu. osjecaj brzine mi je odlican, pogotovo s pogledom iz kabine.
naravno da igra ima iritantnih stvari, i da se mnogima razne sitnice nece svidjeti, ali zato postoji brdo foruma, stranica, gdje ekipa modificira naveliko, i gdje vjerujem da ce svi oni kojima se osnovni koncept igre svidja pronaci za sebe ponesto sto ce igru vise pribliziti njihovom ukusu.
ako netko igra na gamepadu ovo su moje postavke
100
0
30
15
50
15
50
15
50
0
0