View Single Post
Staro 25.03.2011., 19:55   #8965
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Tunel, 10h.

Nesto se ekipa slabo prijavljuje, a dan ce biti pic-pic za pedaliranje.
Ja bih rado išao, ali................ evo kako je izgledao moj neradni tjedan;
Ponedjeljak, krenuo od kuće u 08:00 lagano natovaren sa viljom, mašinicama, šifterima, kočnicama i sicom, sve to je strpano u ruksak i u tramvaj put dubrava kod placa!
Uzimanje curinog bajka, pedaliranje do centra, mijenjanje svih tih djelova, malo testnog pedaliranja, dotezanje i onda opet pedaliranje do dubrave i ostavljanje bicikla kod nje doma i onda nazad u tram i doma (oko 19h).
Utorak, oko 11h sam u centru sa svojim bajkom, vozam se sa dariom, nalazimo se sa murinom i zgmmaxom i odlazimo na vožnjicu kroz grad i završavamo na savi gdje uživamo uz bacanje frizbija kojeg trebaš dobrano baciti da bi letio i tako jedno 2h i onda laganini doma i odšel sam oko 18h!
Srijeda je bio dogovor do prvih klupica na lojsteku ali smo završili na vrhu, doduše busom, ali smo pola nadoknadili kada smo fulali stazu pa se penjali jedno pola sata nazad i onda još dotrščina i maksimir i onda još do doma (Prečko) opet sam došel oko 19h!
Četvrtak, isto lagano pedaliranje do centra nekakvo skupljanje i opet na maksimir i skakutanje i vožnja po tamošnjim trailovima i opet sam bio doma oko 19h!
Petak isto kao i četvrtak ali ipak u manjem obimu i došao sam doma oko 18h!
Dakle ja sam službeno strgan, nemogu više ni pomisliti na bajk do ponedjeljka!
Ovaj vikend odmaram a ionako su najavili loše vrijeme a ja sam ovaj lijepi dio tjedna iskoristio maksimalno!
Vidimo se slijedeći tjedan!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote