Citiraj:
Autor pinkskin
Ako se nesmrzava u igrica onda napajanje nije krivo, ali zamjena za neko bolje u svakom slučaju stoji.
Koji player, koji codeci, dali samo u fullscreenu, koji formati filmova, koje drivere imaš i windowse?
|
Zna se dogoditi i kad igram BC2 ili općenito radim nešto na kompjuteru, ali ti slučajevi su rijetki. Za ono što se uvijek dogodi, je prilikom reprodukcije filmova (ako ne maknem hardware akceleraciju).
Koristim GOM player u kombinaciji sa K-Lite codecima. Imam Windows XP SP3, a od drivera najnovije Catalyst-e (s tim da sam probao i dosta starijih drivera i situacija je ista).
Ne znam šta bi još moglo biti.... jel RAM-i mogu utjecat na to?! Mislim, imam 4 GB DD3, ali nisam siguran kojeg proizvođača jer piše presitnim slovima pa nisam uspio vidjet sinoć kad sam otvorio kučište (ali mislim da je Kingston).
Napravio sam veliku pogrešku kad sam prihvatio gotovo računalo, jer ovaj kod kojeg sam kupovao nije imao neke komponente od kojih sam mislio sam složit konfiguraciju. Sad ispada da bih trebao mijenjat napajanje, a moguće čak i RAM-e.