Danas smo i nas šestorica se našli na trgu u 13:15h, opet smo varali do vrha busom hehe, no zato se meni i željcu to obilo o glavu kasnije.
Došli smo do snježne kraljice i odonud ja i žac do vrha pa na 12icu-medvedgrad i ona DH staza, a ostatak ekipe negdje na drugi kraj, javit će se oni.
12ica je u početku blatna, no gusto blato je pa je lagano proći. Onaj brzi dio prema medvedgradu sa kanalima po stazi jer brz i većinom suh, tako da se bez problema može potegnuti i 50ak pa se onda u zavoju jedva zaustaviti
DH staza je sada bila začudo puno mokrija nego zadnji put, valjda se sve slijeva sada, a na onom samom početku je zemlja jako rastresita i začas se nađeš na boku. Nadalje, kod ona 2 dropa kod ceste je onaj bočni prilaz na stazu blokiran granjem i balvanima, uopće se niti ne vidi, pa smo tražili rutu okolo i na kraju na divlje se spustili.
Super je vožnja bila
Onda smo po cesti normalno i tamo gdje smo se zadnji put rastali i vi pobjegli lijevo a mi desno, odabrali smo kao i vi lijevo. A tamo slijepa ulica, pa smo zavinuli desno u šumarak pa izletjeli opet u slijepoj ulici. Na kraju naletili na vukojebinu iznad zgrada na svetom duhu, prepunu lišća do pola potkoljenice i velke strmine, lišće vara i ja hopcup dvostruki salto i završili iza nečijeg dvorišta koje je bilo zapušteno i totalno u trnju. Veselo!
Onda smo probili jedan putić do svetog duha i fino izašli na ilicu. Not bad, malo avanture usred grada.
E dok ja napišem, prođu 2 voza