View Single Post
Staro 23.03.2011., 18:10   #8888
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Otpeljali danas drugačiji uspon i bogami je bio grdi. Išli smo preko Šestina, preko Miroslavca polagano, no njega su malo promrdali pa ima obilazinca jer je navodno most neki prdnul. Kod Kraljičinog zdenca Omladinskom od 12-ice. Omladinska je cik-cak i smrt je za noge . 12-ica laganica do samog kraja, kad je ipak malo veći nagib i podloga je bila malo blatnija. Na kraju se smo nosili bajkove 200m po 52-ici da se spojimo na cestu i onda spust do lugarnice. Ukupan uspon 2:50h. Od toga pedaliranje oko 2:14h.

Pojeli i odmorili se i odluka je bila 57-ica, preko Gipsove staze, pa Požgaja na prvi stup žičare. I mogu reći da smo bili stvarno brzi i to poprilično. Suho je, staza nema lišća i može se voziti brzo, te vjetar ne smeta za oči kao inače. Pola onog korijenja nismo niti osjetili kako smo poprilično brži bili nego inače.

Probali skok kod makadama na 57-ici. Izgleda lagano, ali me bacilo napred ko pesa. Ne bih niš rekao da ja nisam htel ići preko skokića, ali sam se par metara prije predomislio, ali već onda nije bilo izlaza. Bacilo me i nisam povukao volan nazad i pao na vilicu celom težinom prvo. Sve je preživilo, ali skužio ja da nisam za skokove .

Ostatak otpeljali stvarno sa guštom. Prazne staze. Prvi stup žičare super staza. Skoro pa sam se i popeo sa Lojsteka do vrha, pred kraj mi je pedala zapela (jer sam išao cik cak). i valjda sam imao 3m da bude ravno ali štanga. Gore je bilo malo slajdanja sa zadnjim kotačem, rastresito je.

Uglavnom, super stazica. Sve je suho osim par djelova 57-ice, ali to se vidi već prije. Moram se pohvaliti i da sam ona dva dropa prije ceste danas obavio. Na drugom sam fino bottomiro vilicu , taj baš hiti napred.

Novi rekord sa bajkom. U zadnaj 2 mjeseca napravio ~500km, 43h vožnje. To znam jer sam prijed 2 mjeseca kupio Revelationa pa sam si to zapisao. Još je i Recon bio prije zime, tako da mislim da je ove sezone skoro pa 1000km po zimi bilo.