Dakle kad stavim memorije u Dual-Channel mod, proc vidi samo 2GB RAM-a od 4GB, kad ih stavim u Single-Channel onda sve radi normalno. Navedeni problem sam već imao, te sam ga riješio tako da sam izvadio proc van i opet ga stavio nazad, i sve je proradilo, ali sad nikako neće. Ploča, proc i memorija bili već skoro tri tjedna na reklamaciji u ADM-u...prvu ploču su mi poslali, nije radila, poslao sam im nazad tu novu ploču, i otkad sam im ju poslao nisu mi ništa javili dva tjedna dok ih nisam nazvao. Kad sam ih nazvao rekli su mi da su im već dvije ploče došle, danas im dolazi treća...na prvoj nisu valjali USB portovi, na drugoj treći utor za memoriju, a ovu treću bi počeli testirati kad stigne. Pričekam još dva dana nazovem ih ponovno, kažu mi da je ploča u redu, ali kažu da moj proc zeza...tj. rekli su mi da su stavili svoj proc i da on prepoznaje svu memoriju u DC modu, dok moj neće. Sad me zanima kako taj problem nisu imali na prve dvije testirane ploče...ili ga nisu primjetili...ili je onda prošao memorijski kontroler na mom procu...mada mislim da je to nemoguće...onda proc nebi uopće radio. Još sutra budem probao sa drugom memorijom pošto mi je na staroj ploči radila na latencijama koje su navedene u signature, i u DC i SC modu, dok na ovoj novoj ploči u SC neće. Šta vi velite???