ma nije nist glupo sto se pita. ipak mi pokusavas pomoc. evo situacija je sad ovakva. bio sam kod frenda di smo to i sastavljali i kod njega opet sve radi bez beda sa mojim napajanjem (to je vec 2 put) a kod mene ne. i sad da se mi uvjerimo u napajanje i sve stavimo njegovo 500w napajanje( ovo nije jeftinjak kao moje

)
sad sve radi! mada opet napominjem kod njega je radilo i sa mojim srot napajanjem. da odmah uklonim i sumlje da je clock nestabilan, sve je super sve inace radi super nekoliko dana kod frenda al kod mene poludi.
sad u cemu je problem.
i prije neg sam otisao kod njega malo sam se zaj*** sa kablom monitor-graficka. nakon toga komp bi radio 1 min i opet se zgasio. sad cu rec nesto zbog ceg vidim da ce bit pljuvanja i sveg al nema veze.
danas ujutro kad sam isao spajat komp onak iz zezancije pogledam na kabl "monitor-graficka"

i skuzim da mi fali pin!!! ima ih 14 a ne 15! sad mi vise nije jasno!!!
kak to da monitor uopce radi? jel to uzrok mojih problema??? znam da glupo zvuci da bi se zbog toga komp gasio, kad je po meni cudno da uopce radi a i normalno je kad iskopcas monitor da komp i dalje radi???(ma barem kod mene) izgleda da jedino kod mene ima takvih pojava. ljudi ne zelim bit dosadan al je netko imao slicnu situaciju ili se kuzi vise neg ja nek predlozi kaj. hvala svima