View Single Post
Staro 22.03.2011., 08:23   #1
MeroVinci
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Bnet i thomson router pomoc molim

Pozdrav svima

Koristim 3D uslugu bneta te imam thomsonov TWG850-4 ruter, u zadnjih mjesec dana internet je nestabilan, jako cesto puca, zvao sam u bnet i dosli su 3/16 tre su zamjenili rf spojinice i receno mi je da vise nece pucat, da bi nakon 5 minuta sto je doticni gospodin otisao meni internet puknuo, zovem ja u bnet ( nakon sto je ruter ponovo uspostavio vezu jer inace nemogu telefonirat i surfat internetom ) te mi njihov operater rekao da moj ruter nije povukao ip adresu koja mu je dodjeljena od strane bneta te da moram resetirat ruter i bit ce sve oko
( ovo je img gdje se vidi da nema ni dan danas nemam cmip(cable modem ip) )
te unutar samog rutera mogu vidjeti njegov event log ( iz prilozenog se vidi puno critical errora )

a dana 3/21 je opet dosla intervencija (nisam bio doma nego mladi brat) da bi pregledao brzinu putem speedtesta na sluzbeno laptopu pa na mom pc-u,i rekao sam bratu da kad dode covjek ako nesto pita nazovi me ja cu razgovarat s njim i recu mu sto se dogada, i sad ja njemu objasnim sto se dogada i gdje to moze sve nac ( step by step), rece meni tehnicar, radim vise stvari od jednom pa nemrem sada ali znam gdje se to nalazi pa cu vas brzo kontaktirat te mi poklopi, prode 5 minuta ja zovem brata i pitam ga jel ovaj sta radi, a brat mi kaze sto mu ovaj reko( nije me ponovo nazvao) da je greska u mreznoj kartici ili (posto je vidio da mi je torrent ukljucen ) kompjutor zarazen virusom, a meni oko glave ???

posto nisam vise bistre glave ( ide mi sve to vise na k....) molio bih da mi pomognete, oko znacenju slika i sto da radim dalje

Zahvaljujem i LP
MeroVinci je offline   Reply With Quote