1.
ovako što se tiče zašto mora biti od t-com ruter.
Mora radi firme koja je podesila kompletan sustav i zato jer se mogu povezati na sami ruter (a znamo da je to nemoguće kad imas t-comov ruter ali oni mogu).... uglavnom to su vatrodojava, alarm, plin.... cudesa ... dosta komplicirano. I da ga promjenim i podesim sve portove trebam njih zvat da onda sve podese cijeli sustav i pitanje je onda da li ce im odgovarat taj ruter.. pre pre komplicirano
Ako znas gdje mogu nac postavke za maxtv reci

jer to tražim da si doma upogonim cisco ruter ali imam maxtv pa nisam jos
2. Bas sam naručio AirLive WL-5470 čisto za probu iako sumnjam da ce moci dat signal na 200kvadrata ali ajde nije neka lova pa za isprobat super. Znači kako bi trebalo bit spojeno kad dodje airlive da vidimo dali to funkcionira
T-com router (wifi uključen ssid emitira)>>>žično>>>>>
airlive WL-5470>>>>wifi uključen (ssid isti kao i na t-com ruteru)
>>>>
žično iz access pointa u 4 kompa
jedino što neznam dal ovaj access point kad je u tom režimu rada koristi portove kao obican switch tj da možeš uštekat normalno žično kompove jer kod nekih je slučaj da portovi nisu u funkciji kod access pointa osim naravno jednog.
I dal se šteka dolaz od t-com rutera u WAN pa ti ostane još 4 porta za ostalo ili pak WAN koristi iskljucivo kad radi kao router/modem pa onda ostanu 3 porta za ostalo.
Razmišljao sam da uzmem i ovaj Airlive G.DUO
http://www.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1256259285448
samo neznam kako ce to funkcionirat kad može odvojeno emitirat tj. kad se stavi u dupli mod da jedna i druga antena šalju signal access pointa dal ce bit interferencije kao sto je bilo na nekim starijim serijama cisca npr.
Ima li tko iskustva možda navedenim uređajem jer po netu nema nis???