Citiraj:
Autor Lewis
Thx
Ali hmm nisam nasao "Crveni" na siteu, Vidim ima Jamis 2009 X3 2099kn i 2010 X3 za 2399 (akcija 20-30%). Ne izgleda loshe a i Sivi te Bijelo/crni je sto mi vise pashe nego crveni (radije bi neku "musku" boju  ).
Znaci taj bi bio bolji od oba ova navedena gore ?
BTW kojim "redom" idu shimano rucice/mjenjaci tj. kako su poredano do najslabijeg prema najjacem. Znam za Acera, Altus, Deore... ali nemam pojma kako su klasirani po kvaliteti?
|
Stari, pardon - govorim jedno, a mislim drugo. Fulao sam kad sam rekao Jamis. Mislio sam na Wheelera:
http://www.markoprojekt.com/index.php?m=107&p=790
Citiraj:
Autor rampage
kak je ssssuuupppppeeeeerrrrrr ovaj video gore i ja želim tako voziti s Steav Peatom
kako se zove ta disciplina što voze u tom filmu?
gdje se može kupiti takav bajk?
jel ima staza kod nas za to?
čuo sam da se nekakva utrka održava u zagrebu uskoro želio bi se prijaviti pa ako znate kome se javiti recite
se i vi dečki tako vozite ako se vozite onda ste svarno dobri
|
Freeride. Ovo je bike park, tako da je to sve fino sređeno, što se staza tiče. Traži bajk sa 180-200mm stražnjeg hoda, polovni idu od 1000€, novi oko 2000€ i više.
Kod nas takvog nema, niti približno. Nema kod nas bike parkova, skakaonica takvih. Kod nas su 95% XC staze po kojima ima blata, lišća, planinara, rupa, kamenja, drva, svega...
Natjecanje će biti na Grmi, 10.4.2011 ako se ne varam. Odi na Grmu kraj Kustošije pa vidi kakve su staze tamo i prijavi se. Ako si mlađi, morat ćeš imati suglasnost. Objava je bila na dropbike-u.
Citiraj:
Autor Željac
mi smo bolji !
gledam njihove staze i ne vjerujem !
sve su pometene (??), nigdje kamenja, nigdje grana, nigdje balvana... staze su široke da bi se fap uspio progurati, da ne govorim o planinarima.
|
Bike park, famozni Whistler, British Columbia u Kanadi. Jedan od najpopularnijih u svijetu. Nema tamo planinara

. Tamo su oni zabranjeni.
Mene IMHO više privlače XC-AM staze po šumi, tipa Irska ili UK. Vjerojatno jer me frka ovakvih 50 metarskih letova i skokova.
EDIT:
@Nik
Mislio sam da će spust bit kraći, a kad ono 7km

. Sviđaju mi se staze sa ovih slika (singlice), osim ovih širokih.