View Single Post
Staro 19.03.2011., 23:13   #4414
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Svatko ima neko svoje mišljenje...neznam, po takvom ništ skoro ne valja i najbolje da ništ ni ne kupim.
Nisam tolko pratio tehnologiju vezanu uz TV od kad sam uzeo prijašnji LCD TV prije malo više od 4 godine...u ovom današnjem kaosu raznih modela ispada nemoguće pronaći nešto što valja.
Dok se sjetim vremena dok je Sony Trinitron od 70cm bio pojam i to si znao da vrijedi. I nakon 15 godina još uvijek radi ko urica i zapravo njega sad koristimo kao privremeno rješenje (vratili ga doma iz vikendice) jer se neću zaletavati s kupnjom.

Neko moje mišljenje je da u TV ne treba ulagati neke jako bijesne pare...max 4000-4500kn, za većinu ljudi i to je previše, pogotovo zbog situacije kakva je sad...isti princip je što se tiče kupnje laptopa, 4000kn uvrh glave, sve više od toga je nepotrebno i neisplativo.

Glupo mi je dati recimo 8000kn za TV i onda isto tako more krepat za 2 godine ko i onaj za 3000kn (i manje). A u praksi skoro teško da i vidiš tu razliku između TV-a od 4 i 8 soma kuna (osim što recimo Sharp LED nema tog bleedinga jer nema osvjetljenje dioda samo uz rub, nego skroz...ali kažem, nisam videofil i ne smetaju mi te stvari...i nebum platil duplo samo radi toga...kao ni kupil slušalice za 1000kn, ako su i za 200-300kn i više nego solidne).

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 19.03.2011. u 23:22.
TheBEaST je offline   Reply With Quote