Ljudi, molim pomoć. Ukratko, imam isti problem kao i čovjek u prvom postu osim što sam složeni kompjuter podigao danas ujutro, dofurali mi ga Overseasom iz ADM-a (uzeo sam kod njih po komponentama, a oni ga složili "istestirali" i poslali ga dostavom).
Ukratko, ploča je Asus P8P67 (nova, B3 revision - čekao sam zbog nje 2 mjeseca s uzimanjem novog kompa), procesor je i5-2500K, RAM je Corsair 2x4 GB (1600 Mhz), grafička je Sapphire HD 6950.
Spojio sam ga, upalio, provjerio u BIOS-u da je kao 'boot device' narihtan DVD i, ko za vraga, morao skočit do trgovine. Ugasim kompjuter računajući da ću staviti Windowse gore kad se vratim za 15-tak minuta, kad ono pri paljenju niti glasića od nekakvih beepova, monitor javlja da nema signala, a sad i primjećujem da više ne svijetli crvena 'VGA' lampica unutra, odmah iznad grafičke (ovo, inače, pišem na starom kompu na koji je spojen taj novi DELL monitor).
U svakom slučaju sutra ujutro zovem ADM da to reklamiram, ali me svejedno zanima, što vi mislite da je tu problem? Ja nekak naginjem prema matičnoj ili čak grafičkoj? Lud sam više, a ne želim otvarati kućište jer bih morao strgati one dvije kontrolne naljepnice za garanciju.