Citiraj:
Autor Jelc
|
znam ja da chelsea ima svoju wiki stranicu
i znam da je osnovan prije 100g (doduse pun k klubova je osnovano pocetkom 20og stoljeca, tako da ne vidim zasto bi to znacilo da chelsea ima tradiciju, osim ako se pod tradicijom ne racuna opcenito igranje nogometa) , no i nije mu to od nekog znacaja posto se za taj klub nije znalo izvan engleske do osvajanja kupa uefa 90tih.
nije da pokusavam flejmat ili nest (niti znam tko je tu navijac chelsea), samo izrazavam misljenje
Citiraj:
Autor Hamm
|
reci to klubovima poput porta ili monaca
ima i real novaca pa mu to ne pomaze previse vec godinama..
Citiraj:
Autor Hamm
|
jesu, dok nisu dobili ponudu boljeg kluba
igrao je rooney u evertonu i ronaldo u sportingu..
Citiraj:
Autor Hamm
Popunit više od 60% stadiona?  Stamford bridge je redovito pun. Nije nešto velik stadion ali nije točno da je prazan ili 60% popunjen.
|
stamford bridge nije bio ni blizu popunjenosti prije abramovicha
Citiraj:
Chelsea have 2.4 million fans in the UK, far below Manchester United’s 5.8 million, but a 523 per cent increase on the preAbramovich days. Chelsea are rated as the seventh-most popular club in Europe, supported by 19.7 million people, 300,000 more than Liverpool.
|
svatko tko je gledao premiership je to mogao potvrditi
chelsea je ugl igrao pred polupraznim tribinama (naravno pravi navijaci dolazilo redovito, ali ih nije bilo dovoljno) - pratim arsenal/premiership od 1999. i chelsea bi jedino napunio stadion ako bi igrao neku veliku utakmicu.
odjednom abramovic kupio klub, doveo par zvjerki i sad najednom svi chelsea fanovi i stadion pun - ljudi se otimaju za sezonske karte.
Citiraj:
Autor Anphonic
Nijedan engleski klub ni iz prve ni iz druge lige nema niti nije imao taj problem. Svaki stadion na svakoj tekmi je pun, tamo navijači dolaze navijati i gledati svoj klub, nije to kao kod nas gdje ti je na utakmici Dinama svega 500 ljudi.
|
mozda danas
prije nije tako bilo (bar u slucaju chelsea)