Pasta je mjenjana prije nekih pola godine,ali je ona jeftinija..neznam sada tocno marku..ugl. neki no name...
Prašine mozda i ima malo,prije nekih mjesec dana sam cistio...
Probat cu proc malo jos navuc za nekih 50-100mhz da vidim koliko ide sa 1.36v...Jer imam jeftinu ECS plocu koja nema OC opcije u biosu pa moram clockat sve softverski,a za mijenjanje mnozitelja mi jedino radi RightMark CPU Clock Utility u kojem mogu max voltazu podesit na 1.35v,a ploca ga overvolta na 1.36...
Idem vidit kolko jos ide pa se javim
EDIT:
Igrao pola sata F.E.A.R. 2 na max detaljima na 1680x1050 rezoluciji,proc na 3.2Ghz 1.36v i izgleda da je stabilan, OCCT javlja grešku na #0 jezgri nakon minute...Ali imam vise pouzdanja u igricu koja mi optereti u potpunosti proc i grafu...ALI,proc se dosta grije na 3.2Ghz i 1.36v, u loadu (fear 2) je oko 61-62 stupnja...to je jedna jezgra,a ova druga je za jedno 6 stupnjeva hladnija,vjerojatno zato mi OCCT izbacuje gresku... Kad budem iduci put mijenjao pastu pogledat cu jel ravan proc i cooler (vjerojatno nije) i odma ga lappam...i jos jedna stvar, jedno 6-7cm ispod freezera je 4850-ka na 700/1200 koja se grije do 70C pa se i procesor malo vise uznoji...
Mislim da je ovo max sa ovom shit plocom,jer nemogu vise dizat voltazu,a i temperatura mi polako pocinje smetat na 1.36v...