16.03.2011., 17:50
|
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
Ček, od kog si ti kupio na kraju bicikl? Direktno od gospona Dima ili od nekog trećeg? Povlačenje nečijeg imena sa ovakvim stvarima ti je dosta osjetljivo.
Citiraj:
Autor cyclone
Poz ekipa!
Lagano se sprema lijepo vrijeme i treba malo biciklirat, pa vas molim da mi preporucite nekakav servis da pripremim bike, da ga netko podesi, podmaze i ostalo. mozda bude potrebno zamijeniti osovinu pogona jel nesto skljoca lagano kada je jaci pritisak na pedale, pa bi to lagano u servis vozio jer nemam radapciger i ostali alat, a odma bi rijesio i ostali dio posla na njemu. bilo bi idealno da je servis u novom Zagrebu, pa ako netko zna dobar servis, ili moze i privatno, da mi to rijesi bio bi zahvalan! bic je star godinu dana i nije bas neka krama da ima posla za ubit se 
|
Citiraj:
Autor srale7
Ne znam u kojem djelu Zagreba zivis, ali moja preporuka je za bizmark.hr. Zlatko radi stvarno odlično.
|
Ma u kojem god dijelu grada živiš, isplati se njemu odnijeti jer ćeš sigurno dobiti odličan servis. Ja se prošetam preko pola sata do njega ako ne mogu bicikl voziti, kao što sam napravio sa zadnjim kotačem jučer, već sam bio pisao...
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Imam vam jednu sapunicu za ispričati! 
|
Ček, od kog si ti kupio na kraju bicikl? Direktno od gospona Dima ili od nekog trećeg? Povlačenje nečijeg imena sa ovakvim stvarima ti je dosta osjetljivo.
I malo si čudno napisao sve, ispada kao da si priču ponovio dvaput, možda da probaš nešto napisati i podijeliti u odlomke?