Citiraj:
Autor 2 die 4
Naravno da mi nitko nije kriv kaj sam ja tvrdoglav i kad zapnem za nekaj onda to i napravim, u ovom slučaju kupim XT kočnice, ali ja ne smatram da sam kupio loše kočnice, dapače mislim da sam kupio odlične kočnice, ali opet svatko svoga konja hvali ili kako već ide to 
Na sljemenu će se sve iskristalizirati! 
|
Ove XT tvoje izgledaju ko nove

. Samo, IMHO, mislim da si ih ipak predaleko stavio. Na slici di stišćeš kočnicu su ti prsti previše ukoso i još ti prsti nisu na kraju gripova (ajmo to tako reći). Po meni, malo ih približiti ipak gripovima.
Što se šiftera tiče, naviknut ćeš se (iako su tebi stvarno daleko). Svatko tko koči jednim prstom ima malo udaljenije šiftere, no eto ja sam si ih tako sredio da mogu bez micanja ruke šiftat. Uostalom, na spustu sa Sljemena će ti ipak pri kraju zatrebati i drugi prst, to budi ziher

.
Citiraj:
Autor Nik
@ 2 die 4
Biljezim se za testiranje kocnica, bas me zanima kak XT koci...odmah cu ti reci jesu li bolje od Elixira ili ne 
|
Na prvi loptu će ti XT biti slab. Njega se treba dosta stisnuti da prikoči kao Avid/Elixir. I Elixir je definitivno one finger kočnica. Za 2012 su sredili i pitanje stalnog bleedanja i rotora. Dolaze Elixir 7 i 9.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ili da sam uspio ugrabiti onaj XT sa 4 klipa, to su strava kočnice 
|
XT stare 4 klipne su lutrija. Jedan dečko mi je još davno na dropbike-u rekao da, mislim 2008. godina su vrhunske kočnice sa malo problema (ali kad problemi počnu, nema im kraja jer nema zamjenskih djelova), dok druge su slabe i sa gro problema. Osobno sam vozio jedne 4 klipne XT kad smo bratu kupovali kočnice i ostao razočaran koliko su slabije na istom rotoru od primjerice Elixira ili Juicy-a. A bome i od Code-a.
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
Šupak me ubija! 35 km napravio, a 3 god nisam sjeo za bike! Sutra bude veselo!
|
Da, da - bit će ass blaster
Samo vozi, već druga vožnja će bit bolja