Ati 5970 crossfire zamjenja stock hladnjaka
Pozz svima imam jedno pitanjce usput ako sam napravio grešku u otvaranju thread-a neka moderator to ispravi naime stvar je sljedeća. Želim na obje 5970 kartice zamjeniti stock hladnjake za acelero extreme 5970 ali tu me sada brine jedna stvar imam gigabyte ga ex58ud5 ploču ona ima 3 pciex porta 2x x16 i 1x x8 2 x16 su odvojena jednim pci slotom ali kako je grafa dual slot one su sada sa stock hladnjacima jedna na drugoj ona donja ima više zraka a gornja se grije dosta više. Sve je to montirano u hafx e sada dali sa acelerom 5970 može biti problema da te grafe ne mogu jedna pod drugu ili mogu slobodno kupiti 2komada namontirat na kartice nazad na mbo sjedi pali i vozi dalje ili moram tražiti novu mbo koja ima razmaka između 2 kartice. Ukoliko moram mjenjati ploču koja ima razmaka ima ASUS P6T DELUXE V2 ali kako vidim u opisu ona podržava samo 12gb ddr3 na 1333 a ja ih imam 24gb 1600 govorimo o x58 chipsetu e sada ionako moram uzet još jednu x58 ploču pa koju da uzmem da ima više pci slotova pa da mogu napravit razmak između kartica ili kako da riješim ovaj problem
moj pc sada sa slijepljenim grafama
ploča koju sada imam
bojim se samo da mi ne stanu 25970 sa acelerom extreme a na netu nisam mogao pronači sliku koja bi mi otklonila sumnje pa molim vas pomagajte
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 14.03.2011. u 12:55.
Razlog: prevelike slike
|