Ova tema je izvrsna za skratiti nocnu smjenu
Fliko to su gluposti!
Vise sam uzivao kada sam bio na koncertu Bijelog Dugmeta i Stonesa u onim nesavrsenim uvjetima 200 m od bine nego kad bi isti taj koncert slusao kod kuce. Znaci sama matrica originala je nesavrssena (graja , pljeskanje, urlanje, izvedba u zivo) i na osnovu cega ces ti sad reci ima premalo bassa, a visoki je vristeci te za takvo stanje zvuka okriviti i mjenjati kabel. Sta ako je ta izvedba bas takva u originalu, sa premalo basa i previse visokog? Koji je to relevantni uzorak zvuka na konto kojeg ces ti ici usporedjivati sve ostale? Podesi bas i treble kako ti pase kao sto to cini sav normalan svijet i uzivaj.
Da li je to dovoljno ajFajevski? Zasto ne kad je sam proizvodjac ugradio tu opciju!
Sta to cini hifi? Neminovno i u ogromnom postotku snaikOil, prodavanje magle, macka u vreci. SnaikOil je ogromno trziste koje proizvodjaci u trci za profitom obilato koriste kako bi zaludjenom entuzijastu namjerno i ciljano izbili koji dolar iz dzepa.
ehehe krajođenikli frozen one direkšn kejbl, kao sto je na kraju rekao:
"Kada kupis kabel od par tisuca dolara primjetiti ces razliku, ali samo ti. Nemoj ocekivati da ce kolega takodjer primjetiti!"
Ovdje je rijec o kupovini sto mozemo prevesti vrlo lako u nas kontekst i temu samogradnje.
Svakako si trebas nabavi
drzace za kabele koji uz
uskladjivac ugradjenih tehnologija cini zvuk fantasticnim.
Pazi ovo uskladjivac ima ledicu da znas da radi
Valhala interconnecti i
neutralizator sonicne energije dobitna su kombinacija.
Svakako kontaktiraj prodavatelja da ti oda tajnu kako se plete Valhala kabel.
A tek
ovo ... ovo su tek sprdacine

nasmijalo me do suza.