Citiraj:
Autor Ziiky
|
Čije su ovo slike / odakle ?
Nije to bas standardni centar pa me zanima....
Citiraj:
Autor McG
Diljem teme ostavljaš dojam entuzijasta koji naprosto uživa u muzici i ljudi u neku ruku očekuju barem elementarni ( 1, 2 i ne nužno audofilski rangiran) stil i ukus,
|
Elementarni stili i ukus?
Koliko si ti vidio audiofilskih soba ? Ne na slikama nego ono u koliko si audiofilskih soba bio? možda nešto slušao?
Daleko više je onih...kako da se naljbolje izrazim.... 'neopterečenih' nego 'opterečenih' da je 'svaki cd posložen u polici'...

Kod onih 'nemirnih' , koji mijenjaju uređaje tražeči svoju stvar i bolje mjesto za zvučnike zna biti još "bolje"...no opet ne toliko kao kod onih koji imaju prste u diy kad ti nikad vrag neda mira i moraš čuti nedovršeni proizvod kad stvari vecinom nisu na svom mjestu.....
Sličice na kojima su uskadene boje zvučnika s stalkom za tv itd...to i nisu bas audiofilske sobe (iako ima i takvih) vec se tu radi o lifestyle filozofiji.
...pa mi nekako nije suditi o njegovoj sobi a još manje očekivati drugačiju sobu ,stil te ukus zbog tog spomenutog dojma kojeg ostavlja na temi.
btw, s svim ostalim se slažem....
@ Fliko ...što si to radio s HDMI kabelom? Pretpostavljam Taskerovim jer sam jedino taj vidio na metre....
@ tOta...da budem iskren ...ne shvačam kako ti se dalo.