Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 12.03.2011., 00:09   #4913
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
@ Perki

Svaka čast, lijepe kutije, neobičan dizajn, sviđa mi se. Nebi bilo loše čuti

Kontaktirao sam Ishmaela, rekao je da je projekt radio jedan gospodin iz Siska točno po njegovim uputstvima.

Bio je i prijatelj iz susjedstva kod mene, donio mi nove "žice", zvučničke i interkonekt i rekao je da su zvučnici odlični. Na njegovim usviranim kablovima, točno se osjetilo kako je nestala monotonija iz glazbe, on neki jednoliki bass, suhi vokali. Zvuk je dobio na širini i visini, bass je postao totalno drukčiji. On ima, već navedeno, Sansui AU-517 + Sonus Faber Minima Amator. Kablovima se mučio 10 godina i onda je naišao na ove i hvala bogu, uštedio mi dosta vremena

Traženje žica je beskonačna petlja, slažem se, no, uz minimalne troškove možete dobiti visokokvalitetne "žice", što zvučničke, što interkonekte.

Zvučnički je napravljen od Lapp 110 Classic stavljen u oplet RG213, dvije žice na "+", jedna na minus, te oplet spojen na minus na strani pojačala, te naravno, sve u termobužiru.

Interkonekt je izrađen od HDMI with Ethernet FLAT kabela. Mislio sam da je Elvisov dobar, al eto, prevario sam se brzo.

Sutra slušam, ako ne bude posla, cijeli dan i uživam u novim "plodovima" svojeg sistema. Diamond bye bye, transmisija je zakon, a svi vi nevjernici kako to ništa ne valja, slobodno ih nikad ne kupite.
Flikoman je offline   Reply With Quote