View Single Post
Staro 04.02.2005., 14:34   #13
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by Denzil
imam ja dvije ideje.... prva, banalna, jednostavna, primitivna i mozda uspjesna: SAUGER , ili hrvaCki USISAVAC.. naravno mora biti malo bolji (jaci), pa uzmi onaj uski nastavk i probaj..nemas kaj za izgubit, jer iglica nije ZALJEPLJENA nutra..ona bi morala lagano van...

a druga ideja bi bila, da uzmes lemilicu, malo lema, i otopis taj lem tak da kapne na iglicu... i kad se ohladi jednostavno sve skupa iscupas van... pod pretpostavkom da iglica nije duboko unutra..
mozes cak probat kapnut lem unutra i izvana jos zalemit komad zice tak da imas za kaj potegnut.. al brijem da ti je to nepotrebno uz malo spretnosti sarafncigerom (HR: odvijac )

javi kako ide...

P.S. sto se magneta tice, jel uopce magnet "privlaci" taj konektor?? nisam bas siguran da je od zeljeza

EDIT: molim moderatora da makne ova dva dodatna posta dole jer imam nekih problema sa vezom ovdje pa se desila nezgoda cini mi se pardonchek
Probao sve to ali nije uspjelo.Kadgod sam uspio nakacit lem na iglicu nakon laganog izvlacenja bi se odvojio lem.Na kraju sam rastavio konektor i sve 5.
spawn je offline   Reply With Quote