Evo čistil ja jučer komp pa zapisal usput s proca ovo
Intel Mc'01
1.8A Ghz/512,400,1.5V
SL68Q MALAY
Q233A060-1761
nakon kaj sam ljepo svu prašinu počisil išel sam se malo "igrati" po biosu i uspel sam ga naterati na 2.9 sa 1.700V i tak je delal samo kaj izgleda nekaj nije hredu sa očitavanjem temperature pa mi veli da je na 48 celo vreme a kad probam s prostom metalni dio kulera on je čisto hladan
Neznam dal sam možda kaj napravil sa sondom kaj očitava temperaturu jer se je dogodilo sljeđeče kad sam komp čistil.
Otkapčil sam kuler i zdignul ga s proca i del sa strane , kad odjenput nema procesora na matičnoj , gledam ja , mislim si kaj sam pošandrcal

, i tak pet min buljim h prazno mesto od proca onda tek skužim da je ostal zaljepljen na kuleru odispod

E misilm fakat mi nije jasno , koristil sam Artic Silver 5 zadnji put kad sam čistil komp i del sam tak malo da sam jedva rastegnul prek cele površine proca , kolko znam to bi trebala biti termalna pasta a ne LJEPILO

, sat vremena sam s pincetom ravnal pinove ili kak se več to zove na procu
E da , uspel sam ga čak na 3.0 deti onda dela komp isto dela ali se zna restartati ili smrznuti - dal treba još strujice procu or what.
Makar čini mi se da je glavni razlog tome kaj ga nemrem baš full stabilnoga držati na više od 2.6 ( na 2.9 se isto zna zrušiti) moja PQI 333 mhz memorija , Twin mos valjda to još kak tak more zdržati a možda i napajanje nije dosta adekvatno takvim zahtjevima
P.S. Ima jena stvar koja mi nije isto jasna , nakon kaj sam komp opet skup složil bil nakon čiščenja bios mi jehitil cpu unwukable ( ili ak se več piše ) onda je bil ljepo clear cmos pa je prodelalo ali onda se nisu windowsi šteli loudati do kraja pak sam na kraju moral reinstalirati sve