View Single Post
Staro 04.02.2005., 10:07   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Exclamation Kernel_Stack_Inpage_Error

Moji problemi su poceli ovako: http://forum.pcekspert.com/showthrea...hreadid=16574, privremeno sam to rjesio istekavanjem nekoliko trosila u kucistu... sve je super radilo od onda i sad zadnjih par dana opet katastrofa...
ono st aje sada bitno da sam ovaj puta svaki put kad se komp zamrzne pricekao neko vrijeme i SVAKI put se pojavio Blue screen koji mi je javljao Kernel_Stack_Inpage_Error... ponekad sa stop: 0x00000077, ponekad sa stop: 0x0000007A uz poruku da je problem sa atapi.sys driverom. Bio sam na Microsoft.com i upiso te "sifre" no nisam izvuko previse informacija... oni predlazu da imam mozda virus u Boot sectoru.. no ovaj atapi.sys je najnovija vijest.. pogledo sam i to je driver od IDE kanala (a ne od DVDa kao sto sam mislio)...naravno sve sam uninstaliro..i kad se komp resetiro, uso u Windowse..javio mi je nesto fascinantno: Cannot install harware... unknown platform!! to se odnosi dakle na primary i secondary IDE channel...

moj komentar je WTF!!!?!?!

P.S. Imam matsonic MS8137C+ plocu..staru 2 godine, WD Caviar 20Gb.. Pioneer DVD 120S, i Teac przilicu.. mislim da su to sve relevantne komponente za sad.