View Single Post
Staro 07.03.2011., 18:12   #10
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor \PRLE\ Pregled postova
Sve je to ok, samo pripazi koji ces OS prvi instalirati, Opcija ti je da prvo stavis XP pa tek onda 7, zbog zapisa u boot.ini. Jer XP nezna za sedmicu dok 7 zna za XP. I sve ce da ti sljaka bez problema. Stavi si kao first boot device u biosu hdd, i prilikom podizanja windowsa pitat ce te koji OS zelis. Earlier OS ili windows 7. The End

Da se nadovezem na Tora, ne trebas birati svaki puta u biosu hdd ovaj ili onaj , vec samo trebas restartai i cekati da te pita koji sustav zelis. Naravno ako si napravio kako sam ti prethodno opisao
Prle, Prle - pročitaj što smo gore svi napisali, pokušavamo mu reći da može izbjeći boot loader na ovu foru

Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Prle nemoj dijeliti loše savjete i nauči se koristiti edit. Ovo što si napisao je u slučaju jednog diska a ovdje pričamo o dva.
mars, pročitaj user manual svoje ploče ili obrati pažnju što ispisuje BIOS prilikom bootanja. Možda BIOS na tvojoj ploči ima tipku za izbor s kojeg diska će se OS dizati ako nema uvijek ti ostaje oslazak u BIOS i mijenjanje boot devicea-.
Ili poludiš, pa digneš virtualku u 7-cu, onu native s XP modom. Imao sam to neko vrijeme, zgodna stvarčica, nema restarta nema ničega.
tor je offline   Reply With Quote