View Single Post
Staro 07.03.2011., 14:21   #173
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Onda ni oni koji igraju avio simulacije nemaju pojma kako je to. Onaj ko je vozio auto zna bar ponešto o realnosti, a Zondu ima priliku vozit samo mali broj sretnika. Dovoljno je da pogledaš lap record i već imaš osjećaj kako se auto ponaša kad ga vozi pro
Pa da... o tome pričam..
nikad nisam vozio avion i baš zbog toga mi neće izletiti izjava da nešto u igri nije realno...
ali nije to ni toliko bitno, to je samo bio komentar na klince koji vriste da igra nije prava simulacija a nikad nisu ni vozili auto...

ono sto sam htio reci je ono sto i je kolega gore na motoru rekao, i neko prije njega.
kad bi EA izbacio pa i 90% realan simulator vožnje, 95% ljudi nebi tu igru moglo igrati jer jednostavno nebi bili u stanju voziti brzo... i ode prodaja u bananu! a o F1 simulatoru ne treba pričati! ako Richard Hammond nije mogao voziti bolid a on je u autima konstantno, kakve onda šanse ima klinac od 14godina koji je ciljana prodajna grupa!

shvačam da je EA naveliko reklamirao da će to biti prava simulacija, ali pa niste valjda toliko naivni prije svega treba biti igrivo, a onda realno