View Single Post
Staro 02.03.2011., 23:47   #8269
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
Imam ti ja taj 1609 i nemoj ga kupit. Ne pokazuje dobru temp, a ove ostale funkcije kaj trebas ti bude i 1009 isto odradil super. I nemoj si kupovat wireless. Uci na mojim pogreskama.
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
zato sta ima problema kada pored njega prolazi niskopodni tramvaj, pored nekih semafora i sl.

a i onaj dio na vilji ti treba bateriju, tak da ti ukupno trebaju 2 baterije.
Nema nikakvih smetnji kod wirelessa na novim modelima, konkretno ja imam 1200plus. Kraj tramvaja radi normalno. Jedini nedostatak je malen domet, tj. ja imam krunu na vilici koja je teška ko nečije vilje () i dosta je debela pa priječi signal. Stavio sam senzor otraga i montirao sigmu na TT i sad radi super.
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Yes Nik

Ali brzinomjer se moze na suncu zagrijat i normalno je da ce onda pokazivat vise nego sto je stvarna temperatura zraka.

Poanta je bila da se brzinomjer nemoze vjetrom ohladit ispod temperature zraka
Poanta je da ne postoji savršen sustav i daljnje rasprave su nepotrebne.

Temperaturni senzori u bilo čemu što nije striktno namijenjeno profesionalnom mjerenju temperature nisu vrijedni trošenja riječi i tipkovnice na objašnjavanje, e.g. procesori, grafičke, sigme...

Moja sigma očitava pristojne vrijednosti i nikad nisam imao razloga posumnjati da je fulala u očitanju unutar tolerancije +-2°C koliko sam čovjek razliku već može osjetiti na koži.

BTW, za 120kn za koliko sam ju dobio nemre bolje ak se mene pita

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 02.03.2011. u 23:58.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote