View Single Post
Staro 02.02.2005., 11:37   #259
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
jebote, kad ovako nešto pročitaš nije ti svejedno.ja sam u linksu spalio preko 1000€ , evo 3500 taman prije par dana.

isto nisam bio zadovoljan sa rješavanjem reklamacije na EPOX8KDA3+ (nije mi nikako htjela raditi sa 3 keksa, i još gore - nije htjela na internet preko ISDN usb adaptera, niti miša mx1000 prepoznati).kod njih je sve radilo, ja dobijem ploču,platim 50kn prijevoz ploče amo-tamo, i opet ista stvar. isto sam im rekao da posao nije odrađen kako treba.
Sva sreća prodao sam ju.

A sada istinit događaj od prije par dana.
Sklapam ja svoje vodeno,nije radilo 3-4 mjeseca.
Stavljam pumpu, kad vraga - pumpa crkla. i još sam ju na jednom vidljivom mjestu oštetio-gurao sam cijev većeg promjera u rupu i pukla je pumpa . A inače čuvam SVE račune od SVEGA, i ja pogledam, ono garancija ističe 2.2.'05 . još 3 dana. i ja kontam, maunu će mi zamjenit, garancija ističe za par dana, i još sam ju oštetio.ostavim gospođi pumpu, kažem joj ajd molim vas samo ju popravite, znam da garancija ističe za par dana itd. Vratim se preksinoć da vidim ( već sam računao na odjebavanje ), kad gospođa daje NOVU ZAPAKOVANU pumpu, još skuplu i jaču nego li je moja. ispričava se i kaže da se moja stara nije mogla popraviti. Ja ostao PAF (skoro mi je bilo neugodno ju uzeti).
Da se razumijemo još, riječ je o jednom malom kiosku-pet-shopu na 10 kvadrata u sl. brodu.

E ako ONI mogu NOVU stvar dati, onda može i links i bilo tko drugi ili treći.Links je zadobio moje povjerenje, ali nakon MOG neugodnog iskustva, pa drugog,trećeg....hm,možda treba tražiti novu trgovinu
vex je offline   Reply With Quote