View Single Post
Staro 28.02.2011., 00:23   #8212
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Vuco i Nik, finu ste stazu odvozili, omašili ste jednu brzu prečicu (i dosta usku, čak bih rekao opasnu), nakon izlaska na onaj makadam kod risnjaka postoji još jedno presjecište istoga do kojeg ste sigurno došli i nakon njega opet u šumu, e odmah na početku ima skroz lijevo staza, zadnji put kad sam išao je balvan prepiljeni na tom putiću. Fora je obilazak jer je uzak i kroz drveće i grmlje, baš singletrack.
I dalje je taj balvan tamo. Čim se skrene sa Kustošijanskog makadama na 9tku se ide lijevo za to. Ok je to, samo onda kasnije imaš onu dionicu gdje upadaš u onu rupu pa je sve puno lišća i komada drveća. Tak je najlakše pokupit neš u mašinici, a znamo da Nik nema sreće sa time.
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Znači ja sam se zahebo kaj sam si kupio Long cage mašinicu?
Meni su skokovi do ibera zabavni, a jedan od boljih koje sam iskusio je onaj na ciglani kod Vrapča, možda neki znaju
I razmišljao sam o tome da si kupim štražnju nabu malo jaču, sa debljom osovinom!
Možda dogodine
Narihtaj dobro limiter i nema ti šta ići mjenjač u žbice. Long cage je za XC gdje je lanac dugačak. Stražnju nabu, ako imaš QR možeš jedino prebaciti u 10mm Trough axle (jasno nova naba mora ići). Znači osovina je ista (QR na nabama iza je isto 10mm), samo što tih 10mm prolazi kroz nabu i šarafi se na tu osovinu. A ne kao kod QR-a, gdje imaš onu malu osovinu koja drži kotač. U pravilu je 10mm TA podosta čvršća.
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
aj, ovaj... kad naletite na takve zanimljive oglase šerajte ovdje (ako vi niste taj koji je zagrijan za bajk)...
jerbo.. ja bi mijenjao svoje čudo i uzimao fulija
Imaš Haro x6 sa shockom po 1600kn. Bolje od toga ne možeš za tu lovu.
http://www.dropbike.com/forum/viewto...t=haro#p198960