View Single Post
Staro 27.02.2011., 14:26   #8199
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Pa kako ti ne pašu ? Pazi da nisi krivo šarafio, jedna je desni druga lijevi navoj. Vjerojatno znaš, ali čisto ako nisi pazio.

Nego, PCE ekipa odradila još jednu vožnjicu. Masovnjača je bila, Nik i ja. U 11 smo bili kod lugarnice, a spustili smo se po 26-9-10 stazi. Na Lojsteku veselo, nije mi ništa danas išlo od ruke, pol prepreka sam zastao i zblokirao Nika . Poskliznuo se na ledu na Lojsteku.
Spust odličan, podloga aman-taman zimska. Jako puno ljudi bilo na 9tki, no kad smo skrenuli na 10-tku žive duše nije bilo. Malo uspona, malo spusta, šteta što kraj nije uzbudljiv kao početak i sredina.

Na kraju da se iskupim Niku što je daleko od kvarta, pokazao mu Grmu po kojoj smo se i spustili. Ja sam shvatio da meni oni bentovi odmažu , a njemu je išlo dobro. Rastali se i svatko svojoj kući.

Gamašne u malo popravile stanje, ali sad definitivno sam ziher da je problem cirkulacija. Bilo oko jaja ili u nogama baš. Bilo mi je zima, ali ne toliko. Za minuse koji su bili gore, bilo je izdržljivo. Fala pajdi Salvarezu.

Iako je prognoza rekla sunce, gore magla svih magli. Ali bilo je super. Grma je zanimljiva, ali jumpovi su neki preveliki za naše bajkove, a na neke smo skočili like a pro