@ sinke.ZG
znam, bilo je tako u pocetku, medjutim vent mi od dole vuče previše prašine (imam i filter, al sve se nakači na filter pa propusnost zraka bude kao i kod nečišćenja laptopa pola godine/godinu dana a to mi se neda svaki tjedan dizat kuciste i cistit)... ovako lijepo dobiva donekle čist zrak iz kucista, makar je malo topliji ali 2 venta za usis su cisto ok za dotok svjezeg zraka... al sam zato povezo kablovinje uz dno kucista i malo uz rub tak da je donekle ok..
a sto se tice hdd-a, o tom nisam razmisljo i to bi cak mogo sutra tako rijesit, samo mene hebe sto non stop nest prčkam s tim kablovima od diskova pa mi onda nije bas praktično da ih nabadam negdje iza (a ne mogu do njih kad skinem prednju stranicu).. al budem isprobo, hvala na prijedlogu
i da, sto se tice busenja rupa i tog, odavno bi to vec napravio da sam kod kuće u Valpovu gdje imam sav alat, nazalost dok sam ovdje u zg ogranicen sam na klijesta i par stvari i jos sam u stanu,a malo je nezgodno da tu busim, brusim i slicne sheme pa sam to ostavio za neka druga vremena.. inace sam mislio napravit rupe i ispod maticne i bocno od maticne za sve koenktore.... ali imam i drugi problem kod toga, a to je jako malo prostora iza maticne, ne bi mi cak ni ovaj 24 pinski debeli kabl stao kolko malo mjesta ima.. pa sam od tog odusto dok ne dodjem do nekih para i ne kupim posteno kuciste