Citiraj:
Autor BojanZD
Hvala za link, Bogu hvala, oko mene ima 100 slovenaca vikendaša tak da mi ni brezice nisu tak daleko ako šta nađem 
|
np
cijene dijelova u hrv ducanima su oko 30% vece nego na netu i u slo, tek kad su neke vece akcije se cijene priblize onima vani, zasto je to tako ne znam?
Citiraj:
Autor Željac
|
hahaha, jesi i ti imao feeling kad stignes ekipu na nekom krizanju da su tamo vec 5 minuta

ma ubrzat cemo se mi vec
Citiraj:
Autor Vuco
Koju veličinu si uzeo, gdje i cijena ?
Ja gledam te Maxxis gume kao odličnu gumu straga. Bilo CrossMark ili Larsen TT model. Trebale bi biti brze, relativno lagane i sa dovoljno gripa za uspon po Sljemenu. Trenutna WTB ExiWolf u 2.1 verziji zadovoljava sve uvjete osim da je brza. No dobro je što je jeftina i slabo se troši.
EDIT:
Što se spusta tiče, uvijek se čeka. Barem kad se vozimo mi forumaši skupa. Ne trebaš juriti niti hvatati ikoga.
|
nisam uzeo nove, to su jos stare gume koje sam dobio s bajkom (kupljen pocetkom 5. mj. 2010. tako da barem imas okvirno vrijeme trajanja), straznja izlizana vise od pola, prednja skroz ok, rekao bih iznad 90% ali ne sjecam se kakva je bila nova

velicina je 2.1 i stvarno gume ne bi preporucio za voznju po makar najmanjem blatu jer se na njima napravi sloj blata i samo klizis, u svim ostalim situacijama su mi bile ok al uzmi u obzir da su mi to prve gume i prvi ozbiljniji bajk tako da nemam bas kredibiliteta za reci da je nesto dobro, ako je lose to vec primjecujem
namjeravam napravit ono sto smo pricali, naprijed smart sama 2.1, a sadasnju prednju prebaciti iza, sumnjam da cu se bas voziti po nekom teskom blatu inace bi isao na fat alberta naprijed kao i ostatak ekipe s foruma
kad se zadnja potrosi, sljedecu jesen, cu bit pametniji i razmisljat sta i kako dalje
sto se tice cekanja ste stvarno svi prva liga al znas kako je kad si dosta sporiji od ostatka, malo se glupo osjecas jer imas feeling da kocis ostale